Wordpress eksperter

Lad os tage os af din WordPress 

Vi holder din WordPress-side opdateret og sikker. derudover får du adgang til dygtige udviklere og designere, der kan foretage ændringer og forbedringer på dit websted.

Hvorfor er sikkerhed vigtig? 

Hvis du ikke har specifikke opdateringsrutiner på plads, kan en hacker let udnytte dette, og du risikerer at miste værdifulde data. Hvis din side er hacket, påvirker dette også din Google-placering. 

Hjemmesiden er dit ansigt ud til verden! Det er derfor vigtigt, at dette altid er op, så dine kunder hurtigt og nemt kan finde dig. 

Hvis webstedet bliver angrebet, ved du normalt ikke dette før efter angrebet har fundet sted. Ved konstant at opdatere dit WordPress-websted og overvåge trafikken kan du forhindre, at dette sker.

Hvorfor har du brug for hjælp fra eksperter? 

WordPress er et af verdens mest anvendte CMS (Content Management System), og det er derfor også sårbart over for angreb. WordPress er gratis og har open source, hvilket gør det til et populært mål blandt hackere. 

Ved at indgå en serviceaftale med os sørger vi for, at dit websted konstant er opdateret og sikkert. Vi overvåger trafikken på din side, og på denne måde kan vi klare at stoppe et angreb, før det sker. Ved at indgå en serviceaftale for dig et givet antal timer om måneden. 

Vi bruger denne tid på at sikre, at dit websted er sikkert og stabilt.Du får også adgang til dygtige udviklere og designere, der kan hjælpe dig med at forbedre dit WordPress-websted.

Udgivelse af indhold 

Vi ved, at det er tidskrævende og vanskeligt at holde et websted opdateret med nyt indhold. Derfor tilbyder vi også indholdsproduktion som en del af serviceaftalen. 

Vi skriver artikler til dig, så du placerer dig endnu bedre i Googles søgemaskine. Sammen planlægger vi, hvor mange artikler, du vil offentliggøre, alt hvad du skal gøre er at godkende artiklen, før den offentliggøres på dit websted.

Landingssider 

Hvis du vælger vores største pakke, kan vi også udvikle helt separate landingssider til dig. En destinationsside er en simpel side, der sigter mod at informere eller sælge et produkt. 

Normalt indeholder en destinationsside information om produktet og en kontaktformular, ordreformular eller lignende. Vi kan oprette en destinationsside på din allerede eksisterende WordPress-side eller skræddersy en helt separat side med et skræddersyet design.

For maksimal udbetaling har vi regler om, hvilke udvidelser og temaer du kan have til din løsning. Det er vigtigt at vælge udvidelser af høj kvalitet, så de ikke holder op med at arbejde. Nogle kunder har meget specielle krav, og i nogle tilfælde anbefaler vi at skræddersy udvidelser i stedet for at vælge ustabile løsninger. 

PS. Når du bruger tredjepartsudvidelser, kan der opstå problemer, som vi ikke har kontrol over. Vi vil gøre vores bedste for at rette disse eller udskifte udvidelsen.

Præcis det design, du ønsker 

Nogle af de første ting, som besøgende bemærker, når de besøger dit websted, er designet.Så du er sandsynligvis enig med os i, at det er vigtigt at have et godt design. Vil du have det samme design som alle andre, eller vil du føle dig unik? 

Vi har Danske udviklere og designere, der sætter sig ned med dig for at finde ud af, hvad du vil.

Fra hvad dine behov er til hvordan dine besøgende vil bruge webstedet.

Ny teknologi og opdateret om, hvad der sker på markedet 

Hvert år er der nye regler og regler, der skal overholdes, hvad enten det er Universal Design eller GDPR. Vi synes det er vigtigt at medtage dette i projektplanlægningen, når du opretter dit nye design til WordPress. 

Når du arbejder sammen med os, skal du være sikker på, at vi kender disse ting, så du ikke behøver. Håndværk fra Danmark Vi har en tendens til at sige, at vores arbejde har været kortvarigt. Hvis du bor i området omkring Kolding, kan du altid kigge forbi en kop kaffe, og hvis du bor længere væk, er vi kun et par tastetryk væk. 

Alle muligheder Vi har en tendens til at sige, at alt er muligt, så længe der er tid og penge. Hvis du hører, at noget ikke er muligt, skal du først tale med os. 

Fra små til store projekter For at du kan få det projekt, du ønsker, skaber vi en løsning, der passer inden for dit budget.

Læs også: