Disqus er genialt

Der er store forskelle, i hvilke systemer der bruges som kommentarfelter på websteder og online aviser. Jeg vil slå et slag for Disqus, som efter min mening er det allerbedste system. Store websteder og webredaktører bruger normalt Disqus-, Facebook- eller WordPress-funktioner som kommentarfelter.

For eksempel bruger mange sider Facebook-funktionen, som begrænser muligheden for at kommentere for dem, der ikke har en Facebook-konto. Jeg synes, det er en meget dårlig måde at gøre det på, da du udelukker et antal læsere, der gerne vil kommentere.

Det bør ikke være tilfældet, at man er tvunget til at bruge en bestemt social platform for at kunne kommentere. Derudover har du ingen mulighed for at få et overblik over alle dine kommentarer via Facebook-platformen ét sted.

Læs mere om digitale strategier

kommentarfelter

Det ser ud til at bruge WordPress-kommentarfelter i kombination med Gravatar. Dette giver heller ikke mulighed for at få et overblik over alle kommentarer ét sted. Aftenposten og mange andre har valgt at bruge den betydeligt mere brugervenlige løsning Disqus.

I Disqus ‘kommentarfelt kan du vælge, hvad du vil logge på med; din Facebook-, Twitter-, Google- eller Disqus-konto. Således vil læsere sandsynligvis have en konto på mindst en af ​​disse platforme. Hvis du vælger at registrere en separat konto hos Disqus, har du altid et komplet overblik over alle kommentarer, du har skrevet, uanset om du har skrevet på online sites eller andre hjemmesider, der bruger løsningen. Denne oversigt kan findes på din profil på Disqus.com.

Brug for en ny hjemmeside?

artikler / hjemmesider

Selv glemmer jeg ofte, hvilke artikler / hjemmesider jeg har kommenteret. Så er det meget praktisk at være i stand til at logge ind på Disqus.com, gennemgå alle mine kommentarer og besøge hjemmesiderne igen for at se, om der er kommet nye interessante kommentarer. Og selvfølgelig understøtter Disqus abonnementer på de tråde, du kommenterer, så du kan modtage nye kommentarer via e-mail. Disqus har gode løsninger til integration af kommentarfeltet i en række systemer, inklusive WordPress.

Vælg en dygtig fotograf til jeres næste billeder

Her på bloggen bruges WordPress med integreret Disqus. Med andre løsninger, såsom Facebook eller WordPress eget kommentarfelt, er det ikke muligt at logge ind på et sted for at se absolut alle de kommentarer, du har skrevet på mange websteder. Dette gør Disqus til en perfekt løsning for mig, som ingen andre løsninger kan tilbyde.

Læs mere: