I´m still alive!

november 11th, 2018 | Posted by Miss Betty in Arbejde | Personligt

OK, det her år har været crazy. Jeg vil næsten sige at det slår 2016, hvor vi var på bryllupsrejse, jeg skiftede afdeling på mit gamle job, jeg blev gravid, vi flyttede og Alice kom til verden. Jep, that kind of crazy. Dog vil jeg sige, at 16 var betydelig mere positivt end 18 har været. Det har mildest talt været op af bakke. Men ny begynder det at lysne, for jeg har endelig landet det rigtige job. Så Lugano eventyret var kort.

Det er sgu ikke det nemmeste at skifte branche. Eller…nu er det ikke fordi jeg pludselig er havnet i shipping branchen eller noget, men musikbranchen er skiftet ud med gaming. Oh yes. Mig som primært har spillet Tetris, Amgry Birds og Candy Crush, så er det virkelig fagre nye verden, men det er så fedt! Jeg elsker det virkelig, og jeg føler mig hjemme.

Første officielle arbejdsuge startede et sted hvor jeg var på hjemmebane, nemlig en stor licens messe i London, som jeg har været flere gange, så det var fedt at være et sted jeg kendte til. Nå ja, og så stødte jeg ind i en celebrity eller to, som Gurli og Gustav her.

Men nu skal der nok komme løbende opdateringer fra mig. Håber stadig at der er andre end min mor (hej mor) der læser med.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One Response

  • Kirsten Jensen says:

    Hej Datter <3 du er en fantastisk skribent, og jeg nyder at læse det du skriver, håber andre vil læse din blog og jeg er sikker på at mange vil kunne identificere sig med det du skriver, som udearbejdende småbarnsmor.Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *