Livet som mor so far part 9

august 7th, 2018 | Posted by Miss Betty in Baby | Personligt

Det er efterhånden et halvt år siden I sidst fik en update på hvordan det går med det der mor liv.

Holdnuop der sker ting og sager.

  • Ordforrådet bliver større og større. Jeg tror vi er oppe på omkring 10 dyrelyde, vi kan kommunikere med hende om hvad hun vil, og vi kan bede hende om hente ting. Hun fotæller os hvis hun er sulten eller når hun er mæt. Hvis hun er tørstig eller træt. Hvis hun savner et stykke legetøj eller vil have sin sut. Hun snakker non stop og der dukker flere og flere ord op. Igår var det f.eks støvsuger.
  • Det er fantastisk at se hende blive begejstret for noget. Lad det være tegnefilm, mad, musik eller fis og ballade. Hun er så animeret i sit ansigt.
  • Folks holdninger om vi skal have flere børn. Det skal vi ikke. Men det lader til at den slags er helt uacceptabelt at sige. Seriøst, folk tager gerne en mindre diskussion om det. Lad os nu om det, og bland jer udenom. Tak.
  • Tanken om at hun i næste uge rykker ind på sit eget værelse. Ja, det sker først nu. Og moren er hundeangst. Jeg ved godt, at det er for det bedste både for hende og os, men aarrhhjjj det bliver mærkeligt.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One Response

  • kirsten jensen says:

    Ja det er vildt så meget der sker med lille Alice, hun overrasker konstant med sit ordforråd og sin mimic som er så skøn. Det er så dejligt at følge hendes udvikling. Mormor der er smask forelsket <3 <3 <3Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *