Selected Femme – hvorfor highstreet holder

august 20th, 2015 | Posted by Miss Betty in Tip | Want

selected-femme

Frakke / Skjortekjole / Læderleggings / Lædernederdel / Silkenederdel / Skjortekjole / Stroptop

Lidt morgenoverspringshandling ovre hos Emily Salomon, har hermed resulteret i dette indlæg. Hun skrev om efterårskollektionen fra Selected Femme, jeg klikkede videre og en to torden, så havde jeg pludselig en pænt lang ønskeliste. Lidt som hende. Bortset fra at hun formentlig bliver betalt for hendes indlæg, and I don´t…

Anyway Selected Femme er bare et af de mange danske highstreet brands, som virkelig har stepped up their game de sidste par sæsoner. Og i takt med at flere af midtier brandsnes kvalitet er faldet og priser steget, synes jeg at highstreet bliver mere og mere interessant. Se bare ovenfor. Læder, silke og uld, klassiske designs og priser der er til at have med at gøre. Ja, de er ikke i H&M niveau, men som sagt, taget i betragtning af hvad du får for dine penge, er det sgu en ret sweet deal. Og så ikke mindst med tanke på at Selected (og alle de øvrige Bestseller brands) er super bevidste om miljø og arbejdsvilkår hos deres fabrikker, så kan man også shoppe med god samvittighed.

I kan derfor nok allerede nu forvente flere indlæg omkring highstreet fremfor dyre designerbrands.

Allerede nu har jeg haft positive overraskelser med f.eks. Soaked in Luxury og Second Female, som jeg nok også skal skrive lidt om.

Altså på nær når det kommer til tasker og sko. Uha.

Kokoon frakken er jeg helt skudt i, og jeg kan godt se at jeg skal rykke hurtigt hvis jeg skal have fingrene i den. Og den der stroptop kunne jeg sådan set godt bruge til den fest jeg skal til lørdag. Læderleggings med stretch til halvdelen af hvad Malene Birgerne koster…jo tak.

Jeg tror jeg skal et smut forbi Selected butikken i Frederiksberg centret meget snart…

I´m really impressed by the Danish high street brands and their AW collections. Great quality, classic designs and affordable prices. What´s not to like. These items are from Selected Femme, and I want it all and more.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *