Hvad jeg har set på internettet #4

august 26th, 2015 | Posted by Miss Betty in Fun stuff

tumblr_ntacz6sadh1rlpicfo1_500

Hey det her begynder at ligne en onsdagsaktivitet!

´Key vi starter ud med nogle mega cute tegninger, lavet af en af animatørerne på The Simpsons. De er top nuttede, og burde blive forstørret og hængt op i alle børneværelser landet over.

Det næste er et ret interessant interview med Jean Von Baden, som de fleste sikkert kender som DJ og seriøst clubkid i efterhånden et par årtier.

Det her er pænt sjovt, Daniel Radcliffe aka Harry Potter, var receptionist i en time på New Yorker magasinet Nylon. Se her hvordan det gik.

Der kan man bare se hvor forskelligt nationer ser den perfekte krop. Jeg passer tydeligvis bedst til de sydamerikanske landes prefærancer, men ret vildt at der er så stor forskel.

Method acting to the max! Jeg er lidt af en Cumberbitch, hvis jeg skal være ærlig, men jeg troede alligevel ikke at Benedict gik så meget ind i rollen som Smaug i Hobitten. Havde egentlig forestillet mig at det mere var noget med bare at stå i et lydstudie, og ikke kravle rundt på et gulv og growle. Give that man an Oscar!

Også lige lidt til jeres funnybone. Pænt sjove lost and founds. Min yndlings er totalt ninja turtlen og den nuttede hund, som egentlig er fundet, men tilsyneladende ikke vil blive leveret tilbage. Jeg må indrømme, jeg forstår det sgu godt.

So this week´s round up of things I´ve seen on the internet includes cute cartoons, Harry Potter dressed down, the perfect body, mr Cumberbatch and some pretty funny lost and founds. Have fun!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *