Greatest hits fra ugen der gik #22

august 30th, 2015 | Posted by Miss Betty in Greatest hits

IMG_8485

Vi havde fredagsbar på jobbet for halvanden uge siden, og ham her stod for maden. Jo, det er René Dif, og han stod selv og flippede burgere i foodtrucken. Burgerne var ganske gode, især når man har fået et glas indenbords.

IMG_8493

Mandag betød en tur til det jyske, først et visit i Kolding hos ovenstående, og efterfølgende en tur til Vejle.

I den kommende uge skal jeg også en tur derover, denne gang Brande, hvor jeg har flere møder hos Bestseller. Jo jo DSB har en god kunde i mig. Og det samme har 7/11.

IMG_8494

For den her salat er min foretrukne når jeg er på tur. Den smager tosset godt!

IMG_8495

Til mit møde i Vejle, var jeg i minion himlen. Jeg havde godt nok lidt svært ved at forholde mig helt professionelt, da jeg blev vist ind i deres mødelokale. They are everywhere!!!

IMG_8506

Og så kom dagen endelig! I fredags kom den nye single fra Justin Bieber. De af jer der har læst med længe, ved at jeg er lidt af en Belieber, og jeg kan med stolthed sige, at det er jeg fortsat. Vi blev præsenteret for den for halvanden uge siden, hvor en fra vores amerikanske hovedkontor føj ind for at spille den for os.

Kæft den er god!

Har lyttet non stop til den siden den blev offentliggjort kl. 13 fredag, og glæder mig pænt meget til at se hans performance til VMA´s i nat.

IMG_8514

Lørdag betod som nævnt, en tur i IKEA, og ingen IKEA tur uden kanelbulla (og köttbullar, dem fik vi også). De her kom direkte fra ovnen og var brandvarme. Det der snask inden som smager herregodt ik, det opnår lava lign. temperaturer når de er “friskbagte”. Så er I advaret!

IMG_8517

Der er nok ingen der ikke har opdaget, at der i øjeblikket sker ting i vores verden, der er beyond forfærdelige. Og på trods af der konstant er menneskelige katastrofer over hele verden, så synes jeg at det der sker i Middelhavslandene gør ondt helt ind i hjertet, og det hænger sgu ved. Så da jeg på Facebook så at der var stablet en privat indsamling ind til flygtningene på Lesbos, tog det ikke særlig lang tid, før jeg var i gang med at finde ting frem de mangler. Helt basale ting, som en tæppe og en taske til at bære deres få ting i. Og legetøj til børnene.

Nu er det ikke fordi vi vælter i legetøj herhjemme, men vi havde da 4 bamser, og der røg 3 jakker, nogle striktrøjer, strømpebukser og varme sokker af sted, foruden en masse tasker, poser og net, samt tæppe og nogle sengesæt.

De startede indsamlingen igår, og i dag åbnede de op for modtagelse kl. 10. Jeg var der lidt over 10 og se lige hvor meget der var kommet allerede! Jeg så i nyhederne tidligere at de har fået 50 tons tøj og næsten en halv million kroner i donation.

Sådan noget gør mig stolt.

This is what´s been happening over the last week or so. Office party with a celebrity caterer, a trip to Jutland with minions galore, a new Justin Bieber track (finally), a trip to IKEA and a donation for the poor souls going through a nightmare beyond belief in the Mediterranean.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *