Hvordan en serie kan få mig til at råbe ret højt – OBS spoileralarm!

juni 8th, 2015 | Posted by Miss Betty in TV

enhanced-buzz-wide-1957-1433728404-7

Selvfølgelig snakker jeg om Game of Thrones. Aftens afsnit gik helt amok for mig. Havde det ret meget som Tyra her.

Og sådan som denne Buzzfeed journalist beskriver det. Den serie er bare ond. På både den gode og dårlige måde.

Man tør ikke holde med nogen overhovedet i frygt for at de dør. Og nu troede man lige at man havde fundet en ny helt i Stannis, og så går han hen og bliver kort sagt, en røv med ører. Ja, så er det sagt. Jeg er bestemt ikke den eneste der havde det sådan med den såkaldte “one true king” – nope Twitter gik ret meget amok i memes og gifs og alskens dårligdom.

Men hey, slutningen var pænt badass. Nu kan jeg ikke vente til næste mandag og sæsonafslutning. Vi holder GoT aften med nogle venner, så der vil formentlig blive råbt en del igen der. Bare der ikke kommer nogle white walkers. Dem kan jeg ikke lide.

Just saw the latest episode of Game of Thrones and it was crazy! Stannis is such an ass! I was just started to root for him and then he goes and does that. Bummer. Luckily the ending was really amazing. Can´t wait till next Monday and the season finale!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *