Outfit #114

april 12th, 2015 | Posted by Miss Betty in New in | Outfit

sorte-sneakers

sorte-sneakers-2

Solbriller: Céline / Læderjakke: H&M Trend / Strik: Zara / Bandana: Hermés / Taske: Chanel / Bukser: H&M Studio / Sneakers: Reebok

Som altid, smilende og glad….or not. Ved ikke hvad der sker med mig når jeg skal have taget outfit billeder. Disse er desuden taget med mobilen, fordi batteriet var dødt på kameraet. Great. Men i det mindste, endelig et outfit billede!!!

Jeg er blevet svært glad for mine løse bukser fra H&M Studio. Super lækre og bløde, tror jeg kommer til at bo i dem til sommer. Har også købt de sorte fra denne collage, for de er også svært rare.

I dag havde jeg ellers regnet med at vejret var med os igen, så jeg kastede mig ud i et par culottes og sneakers. Ikke et helt vellykket outfit, tror culottes kræver en høj hæl eller en mere åben sko, end et par sneakers, for det endte med at se lidt … underligt ud. Til gengæld var det dejligt behageligt, da vi var ude og samle ind til Kræftes Bekæmpelse. 689 kom der i bøtten, ikke meget men der var nogle der havde taget flere af vores adresser, så dem måtte vi droppe. Ligegyldigt heldigvis når alt går til et godt formål.

Yesterday´s outfit in loose pants and sneakers. Love them pants.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *