Chanel hæver deres priser med 20 – 30%

marts 22nd, 2015 | Posted by Miss Betty in Ikke kategoriseret

chanel-206-logo

En af topnyhederne i modebranchen for tiden, er at Chanel fra 8. april, vil hæve deres priser på de klassiske tasker med noget der ligner 30% i hele Europa.

30%!!!

Det er jo fuldstændigt vanvittigt!

Det er eftersigende ikke på alle varer, men på de mest populære: 11.12, 2.55 og Boy.

Det betyder at en Calfskin Boy Medium Flap bag stiger fra € 3.100 til € 4.030. Altså over 30.000 DKR.

Baggrunden for dette, er for at harmonisere priserne med Østen. Sagen er nemlig den at Chanels tasker koster næsten det dobbelte i Østen, så Chanel har oplevet at der bliver købt store mængder til Østen, som så sælges til overpris. Ideen er jo som sådan fin nok, lige vilkår for alle, men at hæve prisen med 30% er jo uhørt. En anden begrundelse de er kommet med, er at stigningen er foretaget, da euroen er svækket for tiden. Så skal du til Paris, Berlin eller lign. indenfor de næste 14 dage, og havde planer om at købe en klassisk taske, så skal du nok speede det hele lidt op. På Instagram har jeg set billeder af kæmpe køer i butikkerne pga dette, så vær forberedt på at kæmpe.

Jeg er fuldstændig stået af på tasker til den pris. Når jeg tænker på hvad man ellers kan få for 30k eller lign. så er det jo helt groteskt. Jeg ville aldrig kunne forsvare overfor mig selv at bruge 1/3 af hvad en sprit ny bil koster f.eks. på en taske. Eller 1/4 af udbetalingen på en lejlighed. Har man pengene til det, then by all means, go right ahead. Det hverken kan eller vil jeg bare ikke gøre. Men vinder jeg i Lotto kan det godt være at jeg købte en enkelt eller to. Altså hvis det var den store gevinst.

So Chanel will be increasing their prices on the classic bags all over Europe by 30%. That´s just insane. Apparently it´s to harmonize the prices with the prices in Asia and because of the weak Euro, but 30% is just crazy. The bags are now around the €4.000 mark. The increase will be done on the 8th of April.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *