Bryllupsupdate!

februar 12th, 2015 | Posted by Miss Betty in Bryllup | Fint

wedding

Alt fundet og købt på Ebay! Sig til hvis I vil have links.

Jeg skylder jer da en lille update på bryllupsfronten, gør jeg ikke!?

I går var der f.eks. præcis 5 måneder til at jeg skal sige det vigtigste JA i hele mit liv, så en lille opsummering på hvad der sker er vist på sin plads.

Dato er fundet. Pænt vigtig.

Location er booket! Det skete rimelig hurtigt og lidt ved en tilfældighed, men location, mad, alt er bare helt perfekt, og ikke mindst til at betale. Så flueben ved det.

Det bliver et borgerlig vielse – OMG – og det meste er på plads til den.

I næste uge smider jeg en bestilling af sted på mine sko. Jeg kører, som nævnt tidligere, Valentino Rockstud og vælger dem i en klassisk sort. Så er der også lidt kontrast til alt det fine, og så kan de bruges bagefter. Det bliver med kittenheel (6,5 cm) så man kan holde ud at have dem på en hel dag.

Invitation er lavet, men skal lige printes og sendes ud. Da jeg er i musikbranchen, og har været det hele mit liv, og at brylluppet er af den mere utraditionelle slags, har vi valgt at det skal ligne et backstage kort. Skal nok vise dem når de er klar. Vi synes de er mega fine.

Musik er klaret i form af mine kære kollegaer, hvor et par af dem også er superseje DJs, så det er fedt at det er nogle, der kender både mig, min kæreste og vores smag, men også ved hvordan man fylder et dansegulv.

Fotografen er en af mine ældste venner, så igen en person der kender til vores personligheder og ved hvad er “os” så det ikke bliver traditionelt og for opstillet.

Og så er jeg gået amok i udsmykning. Ebay er jo et slaraffenland for den slags. Balloner, papirspynt, sugerør, personlige cocktailrørepinde, fotoboothpynt, skilte ALT! Og det meste koster ikke mere end en bøjet femøre. Eller 50 øre er det jo nu. Jævnligt får jeg post fra både USA, Australien og Kina til stor morskab for min kæreste, og overalt i skabe derhjemme, kan man risikere at få en eller anden form for bryllupsgadget i hovedet.

Den største hurdle for mig er kjole. Puh den er svær. Jeg er IKKE til marengs, tyl, traditionelt, havfrue bla bla bla hvad det ellers hedder, og jeg nægter at give hvad der kunne være en ferie/tv/10 ipads for en kjole til en dag som jeg ikke kan bevæge mig i. Hellz no!

Så hvis I har nogle gode bud på utraditionelle kjoler til gode priser, så råb endelig op eller send links.

So we´re getting there with the wedding prep, we´ve got most of the things planned already but one thing I need which I haven´t found yet is a dress. It should be non traditional, fun and well me. Any ideas!?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *