Emily Blunt til Golden Globes 2015

januar 13th, 2015 | Posted by Miss Betty in TV

Emily-Blunt

Wuuuhuuu award season er begyndt! De næste to måneder står den på red carpet galore og masser MASSER af fantastiske kjole. Og knap så fantastiske…ahem. I søndags løb den første store prisuddeling af stablen med Golden Globes, også kendt som the drunken award show, fordi stemningen er en kende mere løssluppen end til f.eks. Oscars. I år var ingen undtagelse, Tina Fey og Amy Poehler gav den max gas til deres introduktion af showet. Der røg et par kæber på gulvet og overraskede hvin ud i salen. Ricky Gervais var også ligeglad med sit script og kom med nogle fantastiske jokes og Benedict Cumberbatch photobombede Meryl Streep. It´s kinda his thing.

Og så var der kjolerne! Wauw! Tina Fey´s red carpet prinsessekjole og senere tuxedo (Antonio Berardi), Reese Witherspoons sølvsag (Calvin Klein), Emma Stones buksesæt (Lanvin) og Amy Adams´ blådrøm (Versace).

Så var der de knap så heldige som Kiera Knightly som vist havde taget en formentlig meget dyr natkjole på (tror sgu det var Chanel), Catherine Zeta Jones, der lidt mindede om den der emoji af en dame i rød kjole, Gwenyth Paltrow, der forsøgte sig med en pink sag, der mest af alt lignede noget hun havde stjålet fra en teenager og klassikeren Lena Dunham der var et i rødt silketafthelvede der var skåret på alle de forkerte måder.

Generelt var der en lille håndfuld farver der gik igen: hvid, sølv, rød og sort, så relative klassiske farver.

Og så er der min absolutte favorit: Emily Blunt.

Hun var nomineret for filmen Into The Woods, og så FANTASTISK ud!

Hendes kjole var fra Michael Kors og havde det klassisk, græsk look. Helt enkelt og helt smuk. Smykkerne var diamanter, turkiser og platin, og håret var flettet sådan lidt casual som en krone om hendes hoved. I love it. LOVE IT!

Jeg har fundet en beskrivelse fra hendes stylist om hvordan de fik lavet looket, hvis man har lyst til at vide mere. Jeg har i hvert fald taget notits og proppet en milliard billeder af Emily i min inspirationsmappe. You know…til det der der sker til sommer.

Vil man have et samlet overblik over stjernernes kjoler så kig med her. Jeg skal nok følge op på de kommende award shows, og kommer formentlig til at live blogge under Oscars. Også selvom I sikkert alle sammen sover der. Men nu ved I det.

I love award season and on Sunday it kicked off with the Golden Globes. There were a lot of hits and a few misses, but my favourite was Emily Blunt in Michael Kors. Just beautiful.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *