Outfit #103

september 13th, 2014 | Posted by Miss Betty in Mode | Outfit

pencil

Strik: H&M Premium lign. her / Nederdel: H&M Trend / Sneakers: Nike Air Max / Ur: Michael Kors

Fredag i den blødeste trøje. For dælen jeg kan godt lide cashmere.

Om aftenen stod den på sushi med nogle af de bedste samt Pharrell Williams i Forum.

Jeg kan se, at min oplevelse i går er noget anderledes end andres. Jeg var personlig ret skuffet, og konkluderede at Pharrell nok skal blive i producerstolen frem for at tage på tour. Medmindre vi taler om N.E.R.D, for det var det eneste tidspunkt igår hvor jeg syntes at man kunne “mærke” ham. Resten af aftenen var stort set bare another day at the office proppet med indspark af 1 minuts bider af de numre han har lavet med eller for andre, ligegyldig snak og dansepiger, der bestemt ikke leverede noget udover det sædvanlige.

Måske har jeg bare set for mange koncerter i min liv, og derfor er blevet lidt svær at please, men det der….det burde hverken Pharell eller publikum være tilfredse med. Men det er bare min mening.

Yesterday´s outfit in the softest sweater.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *