Outfit #52

marts 30th, 2014 | Posted by Miss Betty in Mode | Outfit

DSC04483

DSC04478

DSC04480

Skjorte: H&M L.O.G.G. / Jeans: Topshop / Bælte: Heartmade / Strømper: Dear Denier / Sko: Marc by Marc Jacobs

Endnu et outfit fra sidste uge (eller var det ugen før!?) hvor jeg igen eksperimenterede med glimmerstrømper i høje hæle looket. Og en af yndlingsfrisurene for tiden (hipsterhår iflg denne dame). Synes det fungerer ok, ikke 100% men måske 95.

Ellers har jeg tilbragt weekenden i strik og sneakers i “sommer” hus i Fredensborg, i solskin om dagen og med ild i pejsen om aftenen. Skønt. Og så kun en edderkop som min kæreste meget galant fjernede, fik fodret meget voldsomme ænder (der foregår seriøs meget vold i andemiljøet, siger det bare) og klappet en masse hunde. God weekend.

Vi kom hjem her i eftermiddags, hvorefter jeg skyndte mig ind i Illum hvor der var 25% på hele kvindeetagen. Eller det vil sige næsten. Alle de sjove mærker som By Malene Birger og Designers Remix var ikke med i dealen. WTF!? Man kan da ikke annoncere med 25% på hele etagen, og så fjerne de mest populære mærker, som nærmest alle vil gå efter. Skuffende. Fandt dog en fin silketop i Illums undertøjsafdeling, der havde 50% på alle deres silkemærker, så hele 174,95 fik jeg fyret af. Big spender eller noget.

So yet another outfit where I´m trying out the disco sock in high heels look. I think it kinda works. Not 100% but perhaps 95%.

I´ve been hanging out in a summerhouse over the weekend wearing comfortable clothes, enjoying the sun and lighting fire in the evening. Lovely.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *