Lady in red

marts 17th, 2014 | Posted by Miss Betty in Arbejde | Event | Mode | Music

d26471ccaded11e39605126ba9d895ab_6

Brugte eftermiddagen sammen med hende her og en hel masse af hendes fans i Fona på Strøget.

Medina rockede rød på den fede måde med lækker silkebluse og de vildeste høje Louboutin støvler i rød ruskind. Tilsat bouclé skaterskirt, id tag halskæde og armbånd og hvad jeg gætter på, var en Balenciaga læderjakke. Nice!

Hun er desuden overordentlig sød. Snakkede lidt om tv serier og trafik og god vs dårlig opførsel på nettet. Men jeg føler sgu med hende. Dumme spørgsmål, grænseoverskridende opførsel og ingen respekt for privatsfære. Jeg oplevede sågar i dag, en mor der opmuntrede sin teenagerdatter til at løbe efter Medinas bil, da hun var på vej hjem.

Hvem gør det? Respekter dog at hun har gjort sit arbejde, og nu har hun fri, og pas da lige på både datter, andre i trafikken og Medina.

Jeg har selv været mega fan engang (hello hvem sagde Take That), og jeg har da også løbet efter en bil en enkelt gang, men jeg synes på trods af alt at jeg altid har bevaret respekten for artisten. Når vi har haft meet & greet´s på arbejdet med f.eks. Justin Bieber, gør jeg også alt for at fortælle pigerne der skal møde ham, at han bare er et menneske som dem, og at de ikke får noget ud af hverken at skrige af ham eller stortude, men at de bare skal opføre sig normalt. Er dog ikke sikker på at alle helt fatter det.

Men jeg har indtryk af at det ændrer sig lidt når det er en dansk artist. Det er som om at de er tættere på, og derfor føler fans at de kender artisten bedre og derfor kan tale til dem som hvis det var deres egne venner.

Har efterhånden afholdt en hel del instores med stort set alle af store, danske artister, og folks/fans opførsel bliver mere og mere kritisabel. Det er blevet en selvfølge at artisten skal hoppe og springe, finde sig i hvad som helst og besvare de mest tåbelige og private spørgsmål, som folk finder på at spørge om. Sgu tragisk at der er så lidt respekt for andre mennesker længere.

Så jeg har en nyfunden respekt for Medina, og håber det bedste for hende. Det fortjener hun. For hun er bare et menneske som alle os andre.

Hung out with the Danish singer Medina today at an instore event.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *