Outfit #41

februar 5th, 2014 | Posted by Miss Betty in Event | Mode | Outfit

DSC04193

Lukkede øjne…godt så…

DSC04195

Og så wannabe Miley…wtf!?!?

Blazer: By Malene Birger / Strik: By Malene Birger / Halskæde: By Malene Birger / Bukser: Ganni / Støvler: Ganni

Som man kan se er det fortsat ikke jordisk muligt for mig at fået taget et billede, hvor jeg ser bare nogenlunde normal ud. Men de her billeder er taget efter By Malene Birger showet i sidste uge. Havde ellers både fin assistance og selskab fra denne smukke dame, men jeg skal åbenbart ligne en der ikke kan gøre for det, når jeg fået taget billeder. Og well, det må bare være mit trademark i blogland.

Og som man siger, when in Rome, så derfor var størstedelen af mit outfit fra By Malene Birger. Og næsten helt i sort.

Jeg er stadig syg, med hoste, sandpapir i halsen, feber og generelt træthed, så jeg bevæger mig kun fra sofa og dyne til køkken hvis det er helt nødvendigt. Og må jeg lige sige, thank God for Netflix! Er lige startet på første sæson af RuPaul´s Dragrace – fabulous!

So this is what I wore to the By Malene Birger show last week, and as you say, when in Rome, so obviously I´m wearing mostly Malene Birger.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *