Lidt assistance til den perfekte garderobe

januar 5th, 2014 | Posted by Miss Betty in Jeg anbefaler | Mode

1

snc001331

little-black-book-of-style-nina-gracia

nina-garcia-portrait

nina-garcia-books

Hvis man mangler lidt hjælp til at få bygget grundelementerne til den førnævnte perfekte garderobe, er der hjælp at hente.

Nina Garcia, primært kendt fra dommerpanelet i Project Runway, men ellers creative director på amerikanske Marie Claire, har skrevet flere bøger om emnet, og bogen The Little Black Book of Style især omtaler de essentielle dele samt historikken omkring dem som  f.eks. den klassiske hvide skjorte, pencil nederdelen, den sorte pump og hvad man ellers kan finde på af elementer.

Givet, den er formentlig skrevet udfra en kvinde der begår sig mere på Park Avenue end på Vesterbro, men den kan stadig bruges om ikke andet så til inspiration.

Man kan finde flere af hendes bøger her bl.a. til ikke særlig mange penge, hvis det skulle have interesse. Jeg har et par af dem og de er ganske fine, og med smukke illustrationer, så jeg vil godt anbefale dem.

If you´d like more help to getting the perfect wardrobe, you should check out Nina Garcia´s books, known from Project Runway and as the creative director at American Marie Claire. She´s written several books on the subject and though most of them are more Park Avenue than everyday European, they´re still quite good and inspirational. You can get them right here.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *