Outfit #30

november 30th, 2013 | Posted by Miss Betty in Jeg anbefaler | Mode | Outfit

 

DSC03536

Hue: FWSS / Frakke: H&M / Strik: H&M / Nederdel: Allez Allez / Sneakers: New Balance / Taske: Chanel

DSC03534

DSC03545

 

DSC03539

Wuuuhuuu dagsfriske outfit billeder og endda taget udenfor. Hvor vildt er det?!

Sådan noget sker kun i weekenden, og når jeg rent faktisk når udenfor imens det er lyst. Eller så lyst som det nu kan blive i øjeblikket. Grunden til at vi var ude (kæresten og mig) var brunch på Greasy Spoon og Hunger Games i biografen. Det er anden gang vi er på Greasy Spoon indenfor en uge. Sidste gang var i søndags hvor den stod på burgere, i dag fik jeg steaksandwich og kæresten noget morgenmadsagtigt. Meget godt, god value for money og hyggeligt. Jeg kan klart anbefale stedet!

Og det samme gælder Hunger Games: Catching Fire. For filan de er gode de film, og kan slet ikke overskue at der skal gå 2 år før vi endelig får set det hele. Og J.Law!!! Come on hun er jo den vildeste superstjerne! Love her!

Så to styk anbefalinger fra mig på en lørdag.

Forresten, I er meget stille for tiden. Ved også godt at der går lidt mellem jeg får postet, og det beklager jeg, men håber da at I følger med, selvom I er stille…

Today´s outfit when we went out for brunch and Hunger Games. That movie is so good!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *