Juleønsker part 3 – det til hjernen

november 10th, 2013 | Posted by Miss Betty in Want

Bøger1. Karl Lagerfeld & Carine Roitfeld – The Little Black Jacket 2. A.J. Kazinski – En Hellig Alliance 3. Rachel Khoo – Mit Lille Køkken i Paris 4. Diverse Penguin Classics 5. George R.R. Martin – Game of Thrones

Så er den 3. del af mine alenlange juleønskeliste klar, og denne gang er det gaver til hjernen. Altså bøger.

Der er lidt af det hele på ønskelisten…en lækker coffee table bog, spænding, en kogebog, klassikere der også er super pæne at kigge på og til slut action. Faktisk mangler der en bog på listen, som jeg kom i tanke om efter jeg havde lavet collagen. Det er bogen “The Cuckoo´s Calling” af Robert Galbraith, eller skal vi kalde forfatteren ved det rigtige navn, JK Rowling. Den er super anmelderrost, og da jeg endnu ikke har læst nogle af hendes voksenbøger, kunne den være et godt sted at starte.

Er I nogle læseheste, og har I evt nogle anbefalinger?

So this is third part of my wishlist and this time it´s food for the mind. I love books and this is great mix of a coffee table book, a crime novel, a cookbook, classics and excitement. I forgot to add the new book by JK Rowling which is written under a different name, Robert Galbraith. 

Do you like books and do you have any recommendations?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *